Cart Icon Winkelmand (Leeg)
Image Alternative Text
logo

Blog

Artikel – De Schakel Barendrecht

Image Alternative Text

Een aantal weken geleden ontving ik een mail. Wat bleek? … mijn eigen man had me opgegeven voor een interview in de plaatselijke krant. In De Schakel, de bewuste plaatselijke krant voor ons gezellige Barendrecht, staat iedere week iemand met zijn ‘neus’ in de krant die veel van de eigen dorpsgenoten kent. Zo kwam het dus dat ik via de mail werd gevraagd voor en interview.

Kort daarop zat ik dus in mijn eigen huiskamer, gezellig te babbelen met een journaliste. In de krant bevat het artikel altijd wat standaard vragen. Leuk om over sommige dingen na te denken! Van leuke jeugdherinneringen tot dingen die ik ; ‘stom’ vindt. Lees het snel op:

https://www.deschakelbarendrecht.nl/nieuws/algemeen/35853/lizette-christianen-27-

 

Leave a comment

Welkom!

product
Lizette
Foodblogger

Hé! Ik ben Lizette en ben veel te vinden in mijn keuken. Leuk dat je ook een kijkje komt nemen in mijn ‘virtuele keuken’. Ook al zo dol op lekker eten wat er nog mooi uit ziet ook? Ik wel! Op deze blog vind je heerlijk recepten die ik graag met je wil delen. Van een verrukkelijke pasta, tot een prachtstuk van een taart. Ook vind je er tips en trucks bij het bereiden en/of conserveren van voedsel.

Nieuwsbrief