Artikel – De Schakel Barendrecht

Een aantal weken geleden ontving ik een mail. Wat bleek? … mijn eigen man had me opgegeven voor een interview in de plaatselijke krant. In De Schakel, de bewuste plaatselijke krant voor ons gezellige Barendrecht, staat iedere week iemand met zijn ‘neus’ in de krant die veel van de eigen dorpsgenoten kent. Zo kwam het dus dat ik via de mail werd gevraagd voor en interview.

Kort daarop zat ik dus in mijn eigen huiskamer, gezellig te babbelen met een journaliste. In de krant bevat het artikel altijd wat standaard vragen. Leuk om over sommige dingen na te denken! Van leuke jeugdherinneringen tot dingen die ik ; ‘stom’ vindt. Lees het snel op:

https://www.deschakelbarendrecht.nl/nieuws/algemeen/35853/lizette-christianen-27-

 


Geplaatst

in

door

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *