Cart Icon Winkelmand (Leeg)
Image Alternative Text
logo

Blog

De zoete verleiding

Image Alternative Text

De zoetigheid komt op je af als je dit leuke kleine winkeltje binnen stapt. ‘De zoete verleiding’ is een gezellige winkel vol kleuren en geuren waar je, zoals de naam al deed vermoeden, niet te kort komt aan zoetigheid.

Chocolade, snoep en fudge…prachtig om het schouwspel van kleuren en leuke verpakkingen te aanschouwen. Een lust voor het oog maar ook voor de maag. Niet voor niets die zoete verleiding… voor de echte zoetekauw dus.

Mijn ogen gaan langs de producten. Ik scan op authenticiteit en zoek iets waar de ambacht vanaf straalt. Hebbes: Een pakje met verschillende blokken fudge, lekker kleurrijk. Ik win wat informatie bij de verkoopster in en weet nu dat deze fudge wordt geïmporteerd uit Engeland. Als dat geen goede fudge moet zijn 😉

Na nog wat boodschappen en het trotseren van de wind, ben ik bezig met het zetten van een heerlijke kop koffie. En je raad het al, de fudge kan geen dag meer wachten en we breken de verpakking aan. Dan komt het meest lastige onderdeel; kiezen. Ze zien er allemaal zo lekker uit. Het leuke van deze verpakking is dat er veel verschillende smaken inzitten. Van Oreo en mokka tot framboos en mango. Het opeten waard! Van ieder blokjes een stukje dan maar?

‘De zoete verleiding’ is te vinden in Barendrecht aan het onderlangs nr 26

 

 

2 Comments
  Leave a comment

  Welkom!

  product
  Lizette
  Foodblogger

  Hé! Ik ben Lizette en ben veel te vinden in mijn keuken. Leuk dat je ook een kijkje komt nemen in mijn ‘virtuele keuken’. Ook al zo dol op lekker eten wat er nog mooi uit ziet ook? Ik wel! Op deze blog vind je heerlijk recepten die ik graag met je wil delen. Van een verrukkelijke pasta, tot een prachtstuk van een taart. Ook vind je er tips en trucks bij het bereiden en/of conserveren van voedsel.

  Nieuwsbrief