De zoete verleiding

De zoetigheid komt op je af als je dit leuke kleine winkeltje binnen stapt. ‘De zoete verleiding’ is een gezellige winkel vol kleuren en geuren waar je, zoals de naam al deed vermoeden, niet te kort komt aan zoetigheid.

Chocolade, snoep en fudge…prachtig om het schouwspel van kleuren en leuke verpakkingen te aanschouwen. Een lust voor het oog maar ook voor de maag. Niet voor niets die zoete verleiding… voor de echte zoetekauw dus.

Mijn ogen gaan langs de producten. Ik scan op authenticiteit en zoek iets waar de ambacht vanaf straalt. Hebbes: Een pakje met verschillende blokken fudge, lekker kleurrijk. Ik win wat informatie bij de verkoopster in en weet nu dat deze fudge wordt geïmporteerd uit Engeland. Als dat geen goede fudge moet zijn 😉

Na nog wat boodschappen en het trotseren van de wind, ben ik bezig met het zetten van een heerlijke kop koffie. En je raad het al, de fudge kan geen dag meer wachten en we breken de verpakking aan. Dan komt het meest lastige onderdeel; kiezen. Ze zien er allemaal zo lekker uit. Het leuke van deze verpakking is dat er veel verschillende smaken inzitten. Van Oreo en mokka tot framboos en mango. Het opeten waard! Van ieder blokjes een stukje dan maar?

‘De zoete verleiding’ is te vinden in Barendrecht aan het onderlangs nr 26

 

 


Geplaatst

in

,

door

Reacties

2 reacties op “De zoete verleiding”

  1. Sjanine Schippers

    Oh die zwarte met witte ziet er lekker uit ?

  2. Angelique en Jeroen avatar

    Wat een geweldig mooi artikel!!
    Ontzettend leuk dat je zo enthousiast bent over onze winkel en onze producten.
    Deze fudge smaakt het lekkerst als je er (dunne) plakjes van snijd, en deze laat smelten op je tong.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *