Gemarineerde aardbeien

Pittig, zuur, zoet, fris en fruitig. Een samenloop van smaken die de sensatie compleet maken! Ik zou het ook een spannend recept willen noemen. Eenvoudig in bereiding maar spectaculair genoeg om je tafelgasten te verrassen!

Gemarineerde aardbeien

Hoeveelheid 4 personen

ingrediënten

  • 500 gr aardbeien
  • 2 el balsamicoazijn
  • 4 el honing
  • Vanille ijs
  • Takje munt voor de garnering optioneel

Instructies

  1. Was de aardbeien en haal de kroontjes er af. Snij de aardbeien in partjes.
  2. Neem de honing en balsamicoazijn en vermeng, in een kom, tot een glad geheel.
  3. Meng de aardbeien voorzichtig met de marinade.
  4. Dek de kom af met vershoudfolie en zet 2-4 uur weg in de koelkast.
  5. Neem de gemarineerde aardbeien uit de koelkast. Schep ijs in een kom of bord. Leg daar rondom de gemarineerde aardbeien. Decoreer naar eigen inzicht, evt. met een takje munt.

Geplaatst

in

,

door

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating