Pittig, zuur, zoet, fris en fruitig. Een samenloop van smaken die de sensatie compleet maken! Ik zou het ook een spannend recept willen noemen. Eenvoudig in bereiding maar spectaculair genoeg om je tafelgasten te verrassen!
Gemarineerde aardbeien
Hoeveelheid 4 personen
ingrediënten
- 500 gr aardbeien
- 2 el balsamicoazijn
- 4 el honing
- Vanille ijs
- Takje munt voor de garnering optioneel
Instructies
-
Was de aardbeien en haal de kroontjes er af. Snij de aardbeien in partjes.
-
Neem de honing en balsamicoazijn en vermeng, in een kom, tot een glad geheel.
-
Meng de aardbeien voorzichtig met de marinade.
-
Dek de kom af met vershoudfolie en zet 2-4 uur weg in de koelkast.
-
Neem de gemarineerde aardbeien uit de koelkast. Schep ijs in een kom of bord. Leg daar rondom de gemarineerde aardbeien. Decoreer naar eigen inzicht, evt. met een takje munt.
Laat een reactie achter