Cart Icon Winkelmand (Leeg)
Image Alternative Text
logo

Blog

Gemarineerde aardbeien

Image Alternative Text

Pittig, zuur, zoet, fris en fruitig. Een samenloop van smaken die de sensatie compleet maken! Ik zou het ook een spannend recept willen noemen. Eenvoudig in bereiding maar spectaculair genoeg om je tafelgasten te verrassen!

Gemarineerde aardbeien

Hoeveelheid 4 personen

ingrediënten

  • 500 gr aardbeien
  • 2 el balsamicoazijn
  • 4 el honing
  • Vanille ijs
  • Takje munt voor de garnering optioneel

Instructies

  1. Was de aardbeien en haal de kroontjes er af. Snij de aardbeien in partjes.
  2. Neem de honing en balsamicoazijn en vermeng, in een kom, tot een glad geheel.
  3. Meng de aardbeien voorzichtig met de marinade.
  4. Dek de kom af met vershoudfolie en zet 2-4 uur weg in de koelkast.
  5. Neem de gemarineerde aardbeien uit de koelkast. Schep ijs in een kom of bord. Leg daar rondom de gemarineerde aardbeien. Decoreer naar eigen inzicht, evt. met een takje munt.

Gerelateerde berichten

Leave a comment

Welkom!

product
Lizette
Foodblogger

Hé! Ik ben Lizette en ben veel te vinden in mijn keuken. Leuk dat je ook een kijkje komt nemen in mijn ‘virtuele keuken’. Ook al zo dol op lekker eten wat er nog mooi uit ziet ook? Ik wel! Op deze blog vind je heerlijk recepten die ik graag met je wil delen. Van een verrukkelijke pasta, tot een prachtstuk van een taart. Ook vind je er tips en trucks bij het bereiden en/of conserveren van voedsel.

Nieuwsbrief