Ger Laarhoven wint taart van Dream of Sweetness

Op het Winterfeest van Barendrecht won Ger Laarhoven uit Barendrecht een prachtige taart. Op de kraam van LekkersVanLies stond het prachtstuk, gemaakt door Dream Of Sweetness, te pronken. Iedereen kon meedoen om het gewicht van de taart in te schatten.

 

Ger was stomverbaasd toen Lizette, van LekkersVanLies, hem belde over de uitslag van de taart-wedstijd. Een gil van zijn vrouw klinkt op de achtergrond. Even moest hij het verwerken maar toen verscheen een grote glimlach op zijn gezicht. Geweldig, dat mooie prachtstuk kwam naar hem toe!

Niet veel later stond Lizette op de stoep. De taart, gemaakt door Dream of Sweetness, in de hand. De taart woog maar liefst 2824 gram! Meerdere die meededen aan de wedstrijd kwamen in de buurt van dit gewicht. Ger had de taart geschat op een gewicht van 2800 gram. Dat gewicht is door meerdere opgeschreven. Na een loting bleek Ger de gelukkige.

Aangezien de taart gegeten kan worden door 25 personen was al snel de vraag wat hij met de taart zou gaan doen. Het antwoord leek al klaar te staan; uitdelen aan familie, vrienden en buren. Een foto bij de kerstboom werd gemaakt, voor Ger kan het feest beginnen.

Lizette heeft vooral genoten van deze wedstrijd. Samen met Sjanine, haar zusje, maakte ze de taart. Samen zijn ze recent gestart onder de naam Dream of Sweetness. Ze maken exclusieve gelegenheids- en bruidstaarten op wens. Genoten hebben ze van al de mensen die de taart in handen hadden en met gefronste wenkbrauwen het gewicht probeerde in te schatten. Ze willen daarom al degene die meededen, en dat waren er honderden, bedanken voor het meedoen!


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Eén reactie op “Ger Laarhoven wint taart van Dream of Sweetness”

 1. Ger en Tonny Laarhoven avatar
  Ger en Tonny Laarhoven

  Het was leuk om die grote taart te winnen.
  We hebben er samen met de kinderen en anderen van genoten. Hij zag er mooi uit en smaakte heerlijk We hadden meer dan genoeg voor iedereen. Er ligt zelfs nog een stuk in de vriezer. Kunnen we nog een keertje smullen.

  Bedankt!
  Ger en Tonny Laarhoven

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *