Mexicaanse wraps

Wraps zijn tegenwoordig veel gezien. Er zijn veel variaties van te maken en ze zijn nog gezond ook. Deze Mexicaanse wrap staat in een handomdraai op tafel. Je hebt alleen de oven maar nodig!

Mexicaanse wraps

Kook/bak tijd 25 minuten
Totale bereidingstijd 25 minuten
Hoeveelheid 4 personen

ingrediënten

  • 6 stuks tortilla wraps
  • 400 gr kidneybonen uit blik
  • 1 blikje mais
  • 4 lente/bos uitjes
  • 200 gr geraspte kaas
  • 250 gr cherry tomaten
  • Zout en peper

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden
  2. Laat het vocht uit de blikjes lopen wat bij de mais en kidneybonen zit.
  3. Snij de lente/bos uitjes in stukken van 1 cm lengte.
  4. Halveer de cherrytomaten. Meng de Cherrytomaten, kidneybonen, mais en lente/bos uitjes met elkaar en bestrooi met zout en royaal peper. Voeg 100 gram geraspte kaas daar aan toe.
  5. Schep het mengsel op de wraps in het midden en vouw de wraps dicht. Het handigste is om de wraps vast te prikken met een saté prikker om te voorkomen dat de wrap weer open vouwt.
  6. Strooi de overige geraspte kaas over de wraps.
  7. Bak de wraps 15 minuten in een goed voorverwarmde oven.
  8. Vergeet niet om de eventueel gebruikte saté prikkers te verwijderen.

Opmerkingen en tips

Erg lekker in combinatie met Tortillachips!


Geplaatst

in

,

door

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating