Categorie: Hoofdgerechten

  • Broccoli-ham schotel

    Broccoli-ham schotel

    Dit recept is een echte favoriet van velen. Een broccoli-ham schotel waar ieder kind van mee eet. Erg gezond met een goede smaak. Daarnaast is het nog een leuk gezicht ook al die mooie kleurtjes op je bord. En een groot voordeel; je hebt geen ‘pakje of zakje’ nodig.

  • Cannelloni met spinazie en tomaten/venkel saus

    Cannelloni met spinazie en tomaten/venkel saus

    VERRASSEND. Dat is in 1 woord helemaal verwoord wat deze pasta met je doet. Hiermee heb je een hele andere beleving van een pasta recept. Zeker de venkel en spinazie maken de verrassing compleet.

  • Knapperige zelfgemaakte frieten

    Knapperige zelfgemaakte frieten

    Je kent die zaterdagse dagen wel. Rustig aan opstarten, wat klus werk aan het huis verrichten, de tuin aanvegen en tegen het avondeten een warme douche. Weekend! En wat kun je beter doen als friet eten als je weekend hebt…

  • Pompoenpasta uit de oven

    Pompoenpasta uit de oven

    SUPER LEKKER!…Dat was de eerste reactie van mijn man op dit recept. Prachtige herfstkorst maar ook buiten dat seizoen te eten zolang de fles-pompoen te krijgen is. Het is een verrassend zoete pasta die je vanbinnen helemaal warm maakt. Tot lang na het eten voel je deze pompoenpasta nog nagloeien in je buik. HEERLIJK! En het grote voordeel; niet moeilijk om te maken en gemakkelijk halverwege de dag al klaar te zetten. Tegen etenstijd hoeft dan alleen de oven nog maar aan. Dit recept is gemakkelijk vegetarisch te maken door de spekblokjes weg te laten.

  • Zuurkool stoof met groentengratin, aardappelpuree en varkenshaas

    Zuurkool stoof met groentengratin, aardappelpuree en varkenshaas

    Zuurkool, een winterse kost zou je zeggen. Met dit recept geef je de zuurkool een frisse twist waardoor je het ook op wat warme dagen kan eten. En voor wie zelf creatief is; de onderdelen van dit recept zijn heel goed los te gebruiken en te combineren met andere recepten en/of producten.