Vijgen amuse

Als de feestdagen voor de deur staan puilen de winkels uit van hun lekkers. Wat meer speciale vruchten en groenten zijn nu goed te krijgen. Tijd om de vijgen eens bij de hand te nemen! Van buiten heeft de vijg niet …
Verder lezen...Als de feestdagen voor de deur staan puilen de winkels uit van hun lekkers. Wat meer speciale vruchten en groenten zijn nu goed te krijgen. Tijd om de vijgen eens bij de hand te nemen! Van buiten heeft de vijg niet …
Verder lezen...Wat een plaatje zeg! Dat dacht ik toen ik het gerecht voor de eerste keer had gemaakt en het bord had opgemaakt. Eten heeft dan veel raakvlakken met kunst. Die afstekende kleuren en de vormen. Werkelijk prachtig. Gazpacho wordt ...
Verder lezen...Een prachtstuk op je bord...dat is dit met recht. Bijna te mooi om op te eten. We hebben hier het een en ander aan groenten in de tuin staan. Erg leuk overigens om...
Verder lezen...Ook al niet de allergrootste vis liefhebber? geeft niets. Ook ik ben niet de allergrootste vis fan. Maar zo af en toe komen er dan van die gerechten langs die blijven hangen. Zo ook deze zalm tartaar. Tijdens een kookworkshop …
Verder lezen...Een snel en eenvoudig voorgerechtje, daar zitten we wel eens om verlegen. Wil jij je gasten verrassen en niet te veel tijd en moeite eraan kwijt zijn? Kies dan voor deze gevulde kastanje champions.
Verder lezen...