Categorie: Brood

  • Engelse scones met Optimel

    Engelse scones met Optimel

    Je bedoeld die drinkyoghurt met een smaakje? Ja, die bedoel ik ja… De meeste scones worden gemaakt met melk, soms zie je recepten met karnemelk, maar in dit recept gebruiken we Optimel drinkyoghurt. Ik koos voor de frambozen smaak. Waarom Optimel? Lekker luchtig van zichzelf dus een mooiere structuur als resultaat. Ook heeft Optimel lekkere […]

  • Italiaans breekbrood

    Italiaans breekbrood

    Soms heb je zo’n zin in een hartige lunch. Een pizza is soms wat te veel en een boterham met kaas is zo Hollands. Dit breekbrood leent zich perfect voor een hartige lunch. Na een paar stukken heb je echt genoeg. Ik heb gezocht naar een luchtig deeg. Kneden en rijzen hoort daar eenmaal bij. Kinderen in vakantietijd vinden het vast niet erg om wat te helpen. Leuk om te maken, nog lekkerder om op te eten.