Zaterdag is patat-dag! En wat is er dan lekkerder als zelfgemaakte frieten met een ‘zelfgemaakte’ saus en wat gesnipperde ui erbij. Dit recept kan ik bijna geen recept noemen. Het eindresultaat is een heerlijk kruidige fritessaus maar de ingrediënten zijn bijna nep ;)…maar ja…toch echt te lekker om het jullie te onthouden.
Maak de saus NU en begin daarna aan je frieten. Eet smakelijk alvast!
Kruidige fritessaus
Hoeveelheid 300 gram
ingrediënten
- 200 ml Fritessaus
- 80 ml kruidige curry
- 15 gr Bieslook vers geknipt
- 15 gr Peterselie vers geknipt
Instructies
-
Voeg alle ingrediënten bij elkaar en mix goed.
-
Doe de saus in een bakje naar wens
-
Zet minstens 1,5uur in de koelkast om de kruiden goed te laten trekken.
-
uhm…klaar!
Laat een reactie achter