Cart Icon Winkelmand (Leeg)
Image Alternative Text
logo

Posts in: Conserveren

Ambachtelijke perensap

Image Alternative Text

Mijn motto is dat je (bijna) alles zelf kunt maken. En dat wil ik dan uitproberen ook. Zo ben ik al tot veel ontdekkingen gekomen en ook zeker tot heel verrassende uitkomsten. Nu zou je zeggen; perensap is zo bijzonder …

Verder lezen...

Bramen siroop

Image Alternative Text

Het is weer tijd voor de bramen. Plukken is een leuk karwei al hou je er wel heel wat schrammen aan over. In de natuur en tegenwoordig in veel achtertuinen kunnen we de wild uitgroeiende struiken vinden. De vruchtjes zijn …

Verder lezen...

Selfmade Gehaktkruiden

Image Alternative Text

Handig van die potjes of zakjes hoor; Kant en klare (gehakt)kruiden. Alleen over nadelen gesproken; ze bevatten vaak veel zout en je hebt er ook nog eens meer van nodig, om een goede smaak te krijgen. Dat komt door al …

Verder lezen...

Geweckte tomaten-pastasaus

Image Alternative Text

Wat is het soms toch heerlijk hé, gewoon een bord spaghetti na een heerlijke dag werken. Of als je veel eters krijgt, dan maken we simpelweg een grote pan vol. De saus van je pasta is vaak de grote smaakmaker. …

Verder lezen...

Easy appelmoes

Image Alternative Text

Nog nooit appelmoes gemaakt? Dan is dat nu de hoogste tijd! Erg simpel en nog heel erg lekker ook. Schillen, snijden en koken maar!

Verder lezen...

Appelsap maken mbv een sappan

Image Alternative Text

Hoe gezellig kan het zijn; lekker vroeg in de ochtend, op een vrije zaterdag, je bed uit en de auto instappen. Op naar de appelboomgaarden! Zelf plukken...dat geeft een diepe beleving van het product waarmee je aan de slag gaat. Een …

Verder lezen...

Welkom!

product
Lizette
Foodblogger

Hé! Ik ben Lizette en ben veel te vinden in mijn keuken. Leuk dat je ook een kijkje komt nemen in mijn ‘virtuele keuken’. Ook al zo dol op lekker eten wat er nog mooi uit ziet ook? Ik wel! Op deze blog vind je heerlijk recepten die ik graag met je wil delen. Van een verrukkelijke pasta, tot een prachtstuk van een taart. Ook vind je er tips en trucks bij het bereiden en/of conserveren van voedsel.

Nieuwsbrief