Oosterse pompoensoep

De herfst is weer in aantocht en de bladeren kleuren zich weer in een palet van kleuren. Een storm steekt op en in het bos is het heerlijk vertoeven. Dikke sjaal om, warme jas en oude laarzen aan. De miezer …
Verder lezen...De herfst is weer in aantocht en de bladeren kleuren zich weer in een palet van kleuren. Een storm steekt op en in het bos is het heerlijk vertoeven. Dikke sjaal om, warme jas en oude laarzen aan. De miezer …
Verder lezen...Dit recept is met dank aan mijn zus. De culinaire invloeden krijgen al een ruime plek bij familie leden en dan kun je verwachten dat er nog al eens wat wordt uitgewisseld. Leuk wordt het pas echt als je merkt …
Verder lezen...Het ís nog asperge tijd, dus grijp je kans! Met deze zacht zoete soep leer je de asperge nóg meer waarderen! Een zomerse soep voor een zonnige dag!
Verder lezen...Een heerlijk zoet-frisse soep die niet snel verveeld. Redelijk eenvoudig om te maken en je hoeft er niet voor uit eten bij de Chinees. Lekker selfmade!
Verder lezen...Ruim twee jaar geleden ben ik eens gaan experimenteren om een gebonden tomatensoep te kunnen maken. De voorwaarde waren; gebonden, kruidig en romig. Na heel wat mislukte pogingen kwam ik al aardig richting hetgeen ik zocht. Na nog wat aanpassingen …
Verder lezen...Pittig is de soep zeker, voor een echte kerrie liefhebber geen straf. Gemakkelijk om te maken met relatief weinig producten. Daarom ook heel goed geschikt om te vermenigvuldigen en de soep te serveren als je veel eters krijgt. De mooie …
Verder lezen...