Categorie: Diner

  • Gevulde portobello

    Gevulde portobello

    Maar dat ziet er gaaf uit! Inderdaad. En nog cholesterol bewust ook. Want weet je dat paddenstoelen en zwammen veel vitaminen en kalium bevatten? Deze uit de kluiten gegroeide kastanje champignon is niet heerlijk te combineren met groenten en kaas. Paddenstoelen zijn…

  • Bloemkool uit de oven

    Bloemkool uit de oven

    GAAF zo’n hele bloemkool op je bord. Weliswaar een mini bloemkool, maar het staat zo schattig! En wat is die bloemkool dan boterzacht. Hollandse pot is echt zo erg niet hoor!

  • Witlof wok met rookvlees

    Witlof wok met rookvlees

    Een verrassend ZOMERS recept. Een heel andere manier van het eten van witlof. Het recept is LOW-BUDGET en nog snel gemaakt ook… wat willen we nog meer?

  • Semifreddo met blauwe bes, framboos en citroen

    Semifreddo met blauwe bes, framboos en citroen

    Deze heerlijke ijstaart is EASY om te maken. Semifreddo is licht bevroren en daardoor fijn en gemakkelijk om te eten. Je kunt er een hele eigen draai aan geven. Zelf vindt ik deze bosbes – framboos – citroen variant erg…

  • Panga-pakketje met rijst en sperziebonen

    Panga-pakketje met rijst en sperziebonen

    Pangafilet op het menu. Verstopt in een pakketje van filodeeg, geserveerd met rijst en sperziebonen uit de wok. Echt een aanrader!

  • Roerbak asperge-broccoli met rijst

    Roerbak asperge-broccoli met rijst

    Een heel ander rijstgerecht als we doorsnee zien. Een heerlijke groente roerbak met ZALM geserveerd met rijst en een KETJAP saus. Een echte aanrader voor wie eens wat anders wil!

  • Asperge soep

    Asperge soep

    Het ís nog asperge tijd, dus grijp je kans! Met deze zacht zoete soep leer je de asperge nóg meer waarderen! Een zomerse soep voor een zonnige dag!

  • Chocolademousse

    Chocolademousse

    Chocolademousse…welke vrouw is er niet dol op? Al moet ik zeggen dat de ene mousse meer mijn favoriet is als de andere. Er zit nogal wat smaak en structuur verschil in. Waar de ene zeer compact en vol is, is de ander luchtig en romig. Deze mousse heeft een heel…

  • Prei-pie met appel en verse worst

    Prei-pie met appel en verse worst

    De ‘pie’ is een leuke Engelse gewoonte. Je spreekt het uit als ‘paai’. Het is een bladerdeeg bakje óf dakje met daarin óf daaronder kruidig vlees met groenten. Dit recept is een eenvoudige pie, maar niet minder lekker!

  • Citroen-boter

    Citroen-boter

    Jij koopt vast ook wel eens zo’n netje met limoen of citroen. Meestal heb je er minder nodig voor je gerecht dan er in het netje zitten. Nou, ik weet er nu heel goed raad mee… Maak er deze verrassende voorjaarsboter mee voor op een stokbroodje of toast.