Categorie: Taarten

 • Aardbeien cheese taart

  Aardbeien cheese taart

  Een kaasliefhebber wordt hier heel blij van. Een zoete beleving van het eten van kaas. En echt waar…ik heb de taart geserveerd toen ik visite kreeg, laten het nu precies geen kaasliefhebber zijn. Aoww dacht ik… Tot ze de eerste hap op hadden, wat hebben die genoten!

 • Pie the Banoffee GLUTENVRIJ

  Pie the Banoffee GLUTENVRIJ

  Glutenvrij dieet en toch een banoffee willen maken? Het kan! Met deze overheerlijke banoffee, waarin uiteraard banaan de aanvoerder is, kun jij heerlijk smullen! De dadels zijn heerlijk zacht en de bodem mooi knapperig. De zoete en hartige combi van…

 • OREO monchou taart

  OREO monchou taart

  Ook al zo dol op die OREO koekjes? Je kunt er van alle mee maken. Zo ook deze heerlijke taart. Snel en gemakkelijk te maken. Je hebt er zelf de oven niet bij nodig!

 • Frambozen taart

  Frambozen taart

  Dol op frisse zoetigheid? Maak dan deze overheerlijke taart. De taart ziet er erg zoet uit maar door de toegevoegde citroen rollen je tanden echt je mond niet uit! Deze taart maak je met…

 • Beschuitdeeg – basisrecept

  Beschuitdeeg – basisrecept

  Welke smaak vindt jij heerlijk? Maak nu ook jou favoriet taart met deze basis. Je kunt de beschuitdeeg (cake bodem) gebruiken in allerhande combinaties. Smeer er jou lekkere jam tussen en smeer…

 • Konings kwarktaart

  Konings kwarktaart

  Hoe veel lekkerder kun je koningsdag vieren als met deze taart? Heerlijk fris zomerfruit in de vertrouwde kleuren van onze vlag. Zowaar inclusief de wimpel. Een leuke manier om de sfeer er direct goed in te krijgen.

 • Glutenvrije appel-yoghurt taart

  Glutenvrije appel-yoghurt taart

  Een heerlijk frisse yoghurt taart met de winterse smaak van speculaas en appel. Ook als je geen glutenvrij dieet hebt is deze heerlijk om eens te maken. Ik heb h’m gemaakt voor mijn tante die op bezoek kwam en een glutenvrij dieet heeft. Ze heeft ervan gesmuld!

 • Mango-banaan kwarkgebak

  Mango-banaan kwarkgebak

  Achter dit gebak schuilt een heel verhaal voor mij. Een aantal keren per jaar snuffel ik op de grote markt in Rotterdam. Een bezoek aan de markthal kan dan niet uitblijven. Inmiddels heeft de markthal een schitterende metamorfose ondergaan en zijn er…

 • Oma’s appeltaart

  Oma’s appeltaart

  Je kent het wel…er zijn van die mensen waar je op visite gaat en je weet het al van tevoren…die lekkere taart zal er weer zijn. Zoals diegene dat recept maakt, zo kan niemand anders het. Zo ook met die appeltaart van mijn moeder. Oma’s appeltaart genoemd omdat zelfs mijn kleine zoontje er zo verzot op is. Ter ere van haar verjaardag maakt ze deze appeltaart in veelvoud, want iedereen die komt wil…appeltaart.

 • Merengue taart “winterkoning”

  Merengue taart “winterkoning”

  Dit is zo’n taart waarvan alle monden open vallen! Een prachtstuk…ware kunst. Het water loopt je in de mond en er is geen┬áhouden aan; iedereen zal de taart, hoe mooi ook, zo snel mogelijk willen proeven. Als je de taart ziet zou je verwachten dat die zwaar op de maag zal vallen en erg zoet is. Nou, ik kan je gerust stellen.